Najam i zakup nekretnina

 Želite iznajmiti vašu nekretninu? Ili možda unajmljujete?

Ako vas zanima najam stana ili kuće u Zagrebu, ili zakup poslovnog prostora, na pravom ste mjestu – na stranici pouzdane agencije koja će vam u tome brzo, profesionalno i rado pomoći!
Agencija za nekretnine Limina je kroz dugi niz godina učila, usvajala nove vještine i znanja, usavršavala već postojeće, te na tom putu stekla veliko iskustvo u najmu stambenih kao i zakupu poslovnih prostora u Zagrebu. Da, moramo se malo pohvaliti i reći da smo u našem poslu vrlo vješti i uspješni!

Koji je vaš prvi korak?

Vaš prvi korak, bilo da nudite nekretninu ili ju potražujete, je izabrati posrednika tj. agenciju za nekretnine. Nakon odabira, posrednik će vas dalje voditi kroz cijeli proces, i pritom vas upućivati u sve daljnje potrebne radnje.
Smatrajte ga svojim osobnim asistentom! Ne moramo ni napominjati koliko ja važno da je izabrana agencija za nekretnine kvalitetna, stručna, ali i susretljiva i prijateljska.
Obzirom da ste na našoj web stranici i čitate naš mali vodič, nadamo se da ćemo taj posrednik biti upravo mi! Obratite nam se telefonom, e-mailom ili dolaskom u naš ured.
Agencija za nekretnine Limina vas sa radošću očekuje!

Koja je naša uloga?

Kompetentna, iskusna i uvijek na vašem raspolaganju, agencija za nekretnine Limina će vam olakšati cijeli proces, ubrzati potragu i uštedjeti vrijeme. Vodimo vas korak po korak, prijateljski i sigurno.
Da, kažete vi, ali što to točno znači?

Ako nudite nekretninu: izlazimo na teren u njen razgled, predlažemo vam tržišnu cijenu, pregledavamo vašu vlasničku dokumentaciju, profesionalno fotografiramo, prezentiramo i oglašavamo ne samo na našim web stranicama, nego i na većini relevantnih internetskih portala za nekretnine u Republici Hrvatskoj, te također aktivno nudimo na internetskim tražilicama i socijalnim mrežama, pregovaramo, izrađujemo prijedloge ugovora, te tokom procesa po potrebi surađujemo sa pravnicima, odvjetnicima, arhitektima, građevincima i certifikatorima. Na samom kraju vršimo primopredaju nekretnine. Puno posla, zar ne? Prepustite ga u sigurne ruke – prepustite ga nama!

Ako potražujete nekretninu:
aktivno tražimo za vas, skupljamo ponude u skladu s vašim uputama, filtriramo kvalitetne nekretnine i sužavamo izbor koji je najbolji za vas – naravno, samo i jedino u skladu s vašim željama i zahtjevima. Nadalje, predlažemo i sugeriramo u skladu sa našim iskustvom i znanjem, provjeravamo vlasničku dokumentaciju, vodimo vas u razglede. Ali vodimo vas i na kavu i kolače kada vam se zavrti jer ne znate što odabrati! Nakon što se odlučite: pregovaramo, izrađujemo prijedloge ugovora, nadziremo cijeli proces realizacije, te tokom procesa također po potrebi surađujemo sa pravnicima, odvjetnicima, arhitektima, građevincima, certifikatorima. Na uspješnom kraju vršimo primopredaju nekretnine. Ali to ipak nije kraj naše suradnje, jer i nakon toga smo vam na raspolaganju.