Usluge kupcima nekretnina

Ako ste kupac, znamo što vas sve čeka, jer kupnja stana ili kuće u Zagrebu je uvijek izazov. Moramo vam prišapnuti da je ponekad i izvor stresa, ali samo hrabro – zajedno ćemo, korak po korak, sigurno i uspješno doći do cilja! Znamo da se često u moru nekretnina teško snaći, a vi, naši dragi klijenti, često nam se javljate na izmaku svojih snaga i strpljenja.

Agencija za nekretnine Limina će vam pomoći, uštedjeti vrijeme (da, ponekad i živce) i ubrzati potragu.

Kako? Nakon što ste nam došli u posjet, upoznali nas i izabrali za svog posrednika, ali i suputnika na vašem nekretninskom putovanju, bacamo se na posao! Za vas ćemo aktivno tražiti nekretnine koje odgovaraju vašim željama, zahtjevima i potrebama, filtrirati one kvalitetne, isključivo sa urednom vlasničkom dokumentacijom, ići s vama u razglede, savjetovati i usmjeravati, predlagati i sugerirati u skladu sa našim iskustvom i znanjem, a sve u dobroj vjeri. Kada izaberete svoj novi dom ili novi poslovni prostor, tada ozbiljno i stručno pregovaramo, pregovaramo, i opet pregovaramo! Nakon toga, izrađujemo prijedlog predugovora i/ili ugovora o kupoprodaji, te podržavamo i koordiniramo cijeli kupoprodajni proces – od organizacije ovjere potpisa, pa sve do primopredaje kupljene nekretnine i, po potrebi, upisa vas kao novog vlasnika u Općinskom građanskom sudu u Zagrebu tj. gruntovnici.
Po potrebi surađujemo sa arhitektima, odvjetnicima, građevincima.

Agencija za nekretnine Limina (lat. prag!) vam stoji na raspolaganju za kvalitetan, siguran i čist put do vaših novih ulaznih vrata!