Usluge prodavateljima nekretnina

Kada odlučite prodati svoju nekretninu, morate biti spremni odvojiti puno vremena: na nebrojeno telefonskih razgovora, na sate ponavljanja i objašnjavanja (...!), puno vremena na potencijalne kupce koji možda samo razgledavaju iz puke znatiželje, ili uspoređuju sa svojom nekretninom koju planiraju prodati. Vaše vrijeme je dragocjeno, i nemojte ga gubiti! Bolje sačuvajte to isto vrijeme, a nama prepustite traženje ozbiljnog kupca (znamo ga prepoznati!).

Agencija za nekretnine Limina će vam olakšati potragu i uštedjeti jako puno vremena. Da, bit će opet puno posjeta i pokazivanja vaše nekretnine potencijalnim kupcima – budite na to spremni. No, uvijek nam možete sa punim povjerenjem povjeriti ključ vaše nekretnine i bezbrižno obavljati vaše druge aktivnosti i zadatke. Kada kažemo da će biti puno posjeta, to podrazumjeva da ste pogodili sa tržišnom cijenom, a to pak znači da smo vas dobro savjetovali! Uvijek ćemo vam dati stručno mišljenje o realnoj tržišnoj vrijednosti vaše nekretnine u danom trenutku, ne smijemo ju precijeniti (no dobro, malo možemo), a nikako ju nećemo podcijeniti. To nam je dužnost ukoliko želimo da prodaja vaše nekretnine bude brza koliko može biti, ali najkvalitetnija što može biti – čak i kada vam se, nažalost, možda neće svidjeti što vam imamo za reći! Poznajemo prilike na tržištu vrlo dobro i pratimo ih vrlo pažljivo, jer samo tako i možemo obaviti uspješan posao za sve uključene strane, a ponajprije za vas.

Vašu nekretninu ćemo kontinuirano oglašavati i kvalitetno prezentirati kako na našim web stranicama, tako i na većini relevantnih internetskih portala za nekretnine u Republici Hrvatskoj, također na internetskim tražilicama i socijalnim mrežama, te nuditi potencijalnim kupcima kroz ponude i usmene prezentacije, organizirati razglede, ukoliko je potrebno savjetovati o detaljima kako urediti nekretninu da bude atraktivnija kupcu, sugerirati i predlagati, odgovorno i stručno pregovarati u vašem najboljem interesu. Izrađujemo prijedlog predugovora i/ili ugovora o kupoprodaji te podržavamo i koordiniramo cijeli kupoprodajni proces – od organizacije ovjere potpisa ugovora sve do primopredaje prodane nekretnine. Surađujemo sa arhitektima, odvjetnicima, građevincima, certifikatorima.

Povjerite vašu nekretninu u sigurne ruke - agenciji za nekretnine Limina!